#scoalaflanco

Saptamana trecuta am avut oportunitatea de a fi invitat la conferinta sustinuta de Cristian Birta China in cadrul programului scoala Flanco.

Tema abordata: Branding Peste Asteptari.

In aceasta sedinta, Chinezu’ ne-a explicat putin despre ce ar trebui sa aiba un brand personal, ce trebuie sa ai in vedere atunci cand te apuci sa iti faci un brand si ce sa nu faci cand ai facut popular deja acel brand. Folosind modalitatea lui unica de prezentare ( cei care au mai fost le stiu) a reusit sa creeze o atmosfera destinsa in care sa ne simtim cu totii in largul nostru. Trecand, incetul cu incetul, peste slider-urile pregatite de el, mi-am dat seama de ce e platit pentru astfel de evenimente si de ce e incurajat sa le faca: se pricepe de minune la branding!

Nu numai ca i se potriveste manusa, dar are un talent in a le explica si altora despre avantajele si dezavantajele unui brand puternic.

Chiar daca pare ca nu e asa: Cine ma, ala cu berea?

El a reusit ca in cativa ani,  sa isi propulseze brandul in varf. Acest lucru este dovedit de clasamentul anual facut de revista Biz. De trei ani, Chinezu’ sta pe primul loc. El este cel mai bun blogger cu care firmele din Romania colaboreaza. Pentru toti cei care nu au avut inca oportunitatea de a participa la orice eveniment in care apare si Chinezu’, le zic doar atat: Merita!

Pentru a-ti pune in perspectiva ce vrei sa stii, sa faci si mai ales cum sa te dezvolti pe piata, mergi la Scoala Flanco. E o oportunitate de dezvoltare si de audit intern, fantastica.

 

600x600_cristi-china

lp_scoala_flanco_09_03_16

 

 

Leave a comment